2014-05-06

Rörliga bilder från Ön


Baktung

Min hästhandlarplånbok började kännas tung, ack så tung. Då jag ständigt förvarar min plånbok i vänster bakficka så resulterade dess extra tyngd i alldeles för få bestigningar denna vår.

Det blev således dags att lätta på tyngden som kommit till mig i form utav personlig välfärd.

Jag köpte mig en kamerajävel.

Gotland, the island

Jag är hennes vapendragare och hon min. Sammy D och Emese T. Tillsammans begav vi oss ut emot Gotland över 1:a Maj-helgen och flydde därmed våra rätt/skyldighet som proletärer att demonstrera för bättre levnadsvillkor.

Tack vare en efterhängsen dator så tog det mig 6 timmar att redigera 3 minuters film. Mitt sviktande engagemang i att beskriva helgens "Gotland Boulder Session" i text tordes därmed icke vara svårförståeligt. Filmen sammanfattar det mesta. Det förtärdes mat, det klättrades och det turistades.

Se själva. (Ser du filmen från dator så glöm inte att kolla på filmen i HD. Annars blir det bara skit utav alltihop)


Rörliga bilder från Ön from Sammy Dahlman on Vimeo.

4 kommentarer:

Jocksson sa...

Fler borde använda Mozart i klätterfilmer:D

Mr Southbeach sa...

Fint.
När får vi höra mer om "Det bästa jag någonsin sett!!!"?

Anonym sa...

Var hittar man info om bouldering på Gotland? Finns det nån förare?

Sammy sa...

"Det bästa jag sett" har jag ännu ej fått se. Då "det bästa jag sett" är fruktansvärt subjektivt så tvivlar jag starkt på att jag kommer att hålla med personen som yttrade detta över telefon en eftermiddag på ön. Men som sagt, det återstår att se.

Info om Klintklinten finns på 27crags.com. Vill man ha ordentlig info så är det nog bäst att kontakta Visby Klätterklubb. Dom håller på med en förare men än så länge så får man nog hålla sig till att försöka få tag på någon som kan guida från klubben.