2012-03-26

Det muterade lejonet

Så kom äntligen helgen då min gamle barndomsvän, Klas Leifland, bestämt sig för att tillbringa tre dagar med mig, Sammy Dahlman, här i Norrköping. Jag gick runt hela veckan lika taggad och med samma muntra leende som Bengt Österman.
På torsdag kväll så gled mr. Leifland in med bussen från Göteborg och efter mången kramar och en gedigen kväll med maskulina skämt/gubbhumor äntrade vi våra sängar för att ladda energi inför den kommande klätterdagen.

På fredag morgon vaknade jag och fann Klas Lefiland i ett slags högutvecklat stadium. Enligt honom själv så hade han bara över en natt genomgått en tusenårig evolution. Framtidens homo sapiens kommer tydligen att utvecklas till något slags spygrönt lejon. Själv trodde jag att han bara gick runt och var omänskligt förbannad.

En fullständigt vansinnig Klas Leifland
Helgen spenderades i Katrineholm, Lillsjön och Ågelsjön. Det gröna monstret visade upp sina mad-ass skills då han crimpade sig sönder och samman, floppade av från juggar och skrämde skiten ur Emese som aldrig säkrat på lead innan och drack tre öl utan att bli full framför livesändningen från Tierra Boulder Battle. Vilken man. Klas Leifland.

Nu har han åkt hem och det känns lite tomt. Det gör ont. Men han kommer nog tillbaka. Det ser jag fram emot. Jag saknar hans överdrivet råa humor som tillkommit efter åratal utav youtubande och bildsökande på google utan safetysearch. Han har sett så mycket och delar gärna med sig vare sig man vill eller inte.

Kram Leifland4 kommentarer:

Niclas sa...

Blev det några tricks med du-vet-vad?

Sammy sa...

Inte ett enda... Tror han var lite blyg inför min käre sambo. Publik utav det kvinnliga könet har förvisso inte stoppat honom innan men han kanske var ur form eller något. Min lägenhet kanske är lite för kall.

Niclas sa...

Ja temperaturens inverkan på tricksen skall inte förringas!

Anonym sa...

det var ingen som frågade efter några tricks, och om man inte frågar efter tricks så blire inga tricks.

/Leifmaster Klas