2011-09-26

Stavsjö projekterande


Stavsjö erbjuder en hel del probem där de allra finaste drömlinjerna fortfarande bjuder på aggressivt motstånd. En utav de mest majestätiska linjerna jag skådat någonsin känns milslångt bort.


Über-prow på "Wighart"-blocket
Hulken-projektet spottar av en på sista movet in i ståstarten som därefter blir något utav en formalitet.Efter tre compression-move på blankslipade grepp
kommer sista hårda flyttet
Sittstarten i sprickan på baksidan utav "Köpman Wighart"-blocket ligger också och väntar på starka klättrare i längdspektrat 1,90 m+. 

Lördagen i Stavsjö slutade som vanligt med ett stort sug efter hårdträning så att man möjligtvis någon gång inom en snar framtid släcker dessa projekts hånleenden.

Inget sänd den här gången heller. Men det börjar närma sig...
Foto: Emese Tot

4 kommentarer:

sydde sa...

...men hur kommer du dit??? det går inte ens att lätta från backen på Hulken-projektet. Iofs såg jag med egna ögon Le Stef levitera på ngt sätt, men det måste vart en synvilla för det gick alls.

Johan sa...

Riktigt nice, följer din blogg nu =P

Sammy sa...

Hulken-projektet kräver en hel del bänk- och axelpressande för att låta sig bestigas :) Själva betan är ganska simpel. På med höger fot på stort steg nere till höger. Händerna så högt upp du når på areten respektive rampen till höger. Ta i så att ögonen står ut en bit för att lätta från backen. Slappa vänster hand två gånger på areten. Ställ därefter på fötterna som på bilden och fall in med höger hand på slopern för att därefter rycka till listen...
Kanske inte lika enkelt som det låter...

P.K sa...

Kommer ihåg den där linjen från förr.Har själv drömt om göra den och undrat om det är någon som satt den. Kör hårt.