2011-09-27

"Own Lee buy the knight" -eller- Finbesök a'la Vleugels

Numera göteborgaren John Vleugels Antonssons insisterade prompt på en liten träff i söndags då han lyckats skapa en liten lucka i vaktandet utav barn under sin pappaledighet. Både jag och John har nyligen rakat av oss våra tillfälliga men ack så prydliga mustascher och gick mest runt i Höversby och Knutstorp och kände oss nakna.

Höversby-besöket påbörjades med ett skick utav ett litet projekt jag provade för något år sedan. Problemet fick namnet "Own Lee buy the knight", 7C+, och går på "Ronin-blocket". Starta i juggen tillhörande "Silverado", klättra snett upp åt vänster och avsluta i "Only by the night". Ett problem som visade sig bjuda på utmärkt klättring. Smygande på små, vassa crimpers, ett dynamiskt move till en sloper och ett lättare avslut med en sluttande sten i ryggen.

FA utav "Own Lee buy the knight", 7C+. Crux-movet blir en aningen enklare när vänsterfoten sitter kvar.

John brände av "Guns 'n' roses", 7C, efter intensivt beta-letande, fall från toppen, några koppar kaffe och Daim.

Fader Vleugels på "Guns 'n' roses", 7C.
Som jag nämnde ovan så besökte vi även Knutstorp. Ett besök som slutade som ett Knutstorp-besök oftast slutar numera. Vi gled runt och klämde på diverse problem. Punkt.

Emese stannade hemma med sin polska vännina Parkour, tittade på TV och åt popcorn, därav den låga kvaliten på bilderna...

Foto: John och Sammy med mobilkamera...

Inga kommentarer: