2014-08-31

Film - Sommaren 2014 i rörliga bilder


Så äntligen börjar den närma sig sitt slut. En infernalisk sommar som bjudit på en hel del väta utöver extrem hetta. Som klättrare har det varit svårt att hålla motivationen uppe. Bloggandet har legat nere i brist på material men även p g a tid som stulits utav arbete.

Frågan jag ställt mig är om lässuget folk hungrar efter anekdoter från en halvt vanlig, hemlös bohems kringflackande liv. Anledningen till att skrivandet legat nere så länge är att jag förmodade att fallet ej är som sådant. Nu när ännu en utomhussäsong står och väntar i farstun med behagliga temperaturer så hoppas jag att det kommer hända tillräckligt mycket i livet för att man ska ha något intressant att förtälja.

Då de flesta som besöker den här sidan roar sig med att klättra upp för stenar ute i skogen så har jag tagit mig tid att klippa och klistra ihop en smärre film som kort och koncist återberättar sommarens äventyr bland knott, mygg, fästingar, sly och flyttblock. Då det tar tid och energi att göra även en kortare film så sprid gärna ordet om du tycker om vad du ser. (Vimeo komprimerar filmer till 30 fps så om man vill se den med lite bättre flyt så får man ladda ner originaluppladningen under downloads)

Problem i filmen:
Big Turk: 8A
Fight and Flight: 8A (7C+)
Untermench: 7B+
Formel 2: 8A (7C/+)
Vargattack (?): 7C+ (7B+)

mvh Sammy DahlmanSummer Recap 2014 - Sweden Bouldering from Sammy Dahlman on Vimeo.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Shieeet. Det var den bästa filmen jag sett på veckor och jag ser ganska många filmer på youtube aaaasss. Kul att se lite av vad du gjort och så.

Mvh Juckar'n

Le Sydd sa...

Fantastiskt. Dubbellike.

Macke sa...

Likes!
Andreas spelar blyg framför kameran :-)
Min hjäte!